/ Allmänt /

Deppiga dagar

Hej!
 
Har inte mått så bra den senaste veckan, har känt mig väldigt nere, har tänkt väldigt mycket, känner mig inte speciellt glad, vet att medicinen kan göra så man mår såhär innan man blir bättre av den så får se om det blir någon förbättring snart för hitills har jag bara känt av alla biverkningar & de har inte varit roligt alls, så jag får hoppas de är värt de i slutändan.
 
Igår jobbade jag hos Marie, Tess mamma som jag har gjort till & från ett par gånger nu & det har gått bra, kanske ska jobba hos henne imorgon med men det är inte säkert, vi får se!
 
Idag förhandsbokade i alla fall jag & mamma de två första Johan Falk filmerna som kommer ut i sommar, yey längtar ihjäl mig, sjukt att man kan få ett sånt lyckorus av filmer!
 
Nu ska jag lägga mig & kolla på de senaste avsnittet av "The 100" kram kram
 
 
 
 
#1 / / Anonym:

Hej Jessica 💞 mycket som händer runt dig o din familj men ge aldrig upp. Jag tror att din medicin kommer ge gott resultat i slutändan trots att det kanske inte verkar så nu. Det tar tid så kämpa på ! Stor styrke kram från mig / Annika

Svar: Hej Annika! Ja de är ju de..nej det ska jag inte göra! Jaa hoppas de, ska ge de en chans i alla fall! Tack snälla du! kram <3
Jessica