/ Allmänt /

Bra helg!

Hej hej!
 
I fredags så skulle jag åka med till Tess lansställe i Vad i Dalarna men innan det så skulle jag hjäpa Marie med hundarna & packningen innan Tess kom från jobbet & då när jag höll i båda hundarnas koppel så ryckte Chivas till & jag tappade kopplet så hon sprang iväg fort som en kanon över bron & ut bland vägen & alla radhus & jag sprang efter de fortaste jag kunde med den andra hunden & hade sån panik att jag inte skulle hitta henne men tur nog så hade Chivas sprungit in på en tomt & stannat till lite vid en buske & då lyckades jag få tag i kopplet så det var en väldans tur att hon hade kopplet annars hade jag aldrig fått tag i henne, var en sån sjuk lättnad när jag tillslut fick det & kunde andas ut!
 
Efter hunddramat så kom vi iväg, stannade till på vägen & handlade lite & när vi kom fram så var Tess pappa Kent där redan så lagade vi lite mat & bara tog det lugnt framför tvn.
 
Vaknade vid 7 på lördagen & Tess vaknade kort där efter så vi gick upp & gjorde god frukost sen tog jag, Marie & Tess en promenad till vattnet med hundarna, var jätte fint väder, hur härligt som helst!
Efter ett tag så begav vi oss till affären för att köpa lite fika för vi skulle åka & hälsa på Tess Morfar & eftersom det var så fint väder så satt vi ute & fikade, mysigt! 
Efter vi hade varit där ett tag så åkte vi vidare till Maries Syster m. familj & åt jätte god lunch där, laxpaj, älskar allt som har med lax att göra haha. Efter maten så tog vi det lugnt en stund innan vi åkte till stallet som var i närheten & hälsade på hästarna innan vi bagav oss hemåt.
 
När vi kom hem så somnade Tess nästan direkt haha & jag var jätte rastlös så jag hjälpte Marie att duscha hundarna & sen förberedde vi maten innan vi väckte Tess & när hon hade vaknat till så gick vi tre ut & badade i deras jacuzzi en stund, väldigt behövligt & skönt! Efter bad & dusch så ville Kent att vi skulle spela fia med knuff men vi hittade bara fia med hutt haha så vi körde på de istället men hoppade över huttarna men vi hann inte spela klart för Melodifestivals finalen började så vi åt framför tvn & Måns vann, vilket inte var någon stor överraskning men jag är nöjd med resultatet, tror det kommer gå bra för honom i ESC!
När det var slut så insisterade Kent på att vi skulle spela klart så det gjorde vi & jag är en sån dålig förlorare tyvärr haha så blev lite sur när det inte gick som jag ville, men alla började bli lite småsura tillslut, blev mer & mer blodigt allvar haha, Tess vann tillslut i alla fall & då gick vi & la oss.
 
Igår när vi vaknade så var vi ganska sega men vi tog oss upp & gjorde frukost & spelade fia med hutt tre gånger med Kent, vi vann varsin gång, yey, sen packade vi våra saker, åkte & handlade lite lunch, gick en promenad & tog det lugnt i solen tills vi skulle åka hemåt. Vi stannade till på vägen & köpte glass, mums & sen hamnade vi i långa köer men sen släppte det & vi kom hem & jag somnade klockan 21 igår, så trött var jag efter den här helgen, har skrattat massor så det tar väl på krafterna haha.
 
Det var min helg, Puss&kram