/ Allmänt /

Sjuk, Chicago, under samma tak

Hej hej!
 
Jag mår inte så bra idag, har ont i örat, känner mig febrig & allmänt nere men jag har i alla fall orkat mig in till stan för jag hade en tid hos sjukgymnasten men åkte direkt hem efter & bäddade ner mig i sängen.
 
I söndags & igår var jag hemma hos Tess & spelade kortspelet "Chicago" med henne, Marie & Kent, de är jätte kul & jag blir inte speciellt sur när de går dåligt för mig heller vilket är rätt ovanligt, ja skulle gått dit & spelat ikväll med men mår som sagt inte speciellt bra idag så kanske blir imorn istället för de är verkligen beroendeframkallande!
 
Nu ska jag lägga mig & kolla på "under samma tak" på 1an, puss!
 
/ Allmänt /

Långt hår? Ja tack!

Hej igen!
 
Jag har ett problem, jag vill ha långt hår, men det vägrar att växa, de är helt ojämt & fult & jag vet inte vad jag ska göra med de..om jag klipper av de så skulle det vara finare än så jag har nu men samtidigt vill jag ju verkligen att det ska vara långt så ska gå in helhjärtat för att försöka vara så snäll jag kan mot mitt stackars hår. En gång i tiden hade jag faktiskt långt & fint hår, det var dock innan jag blev presenterad för dumma blekmedelet! Jag ska göra mitt bästa för att det i alla fall ska växa nån cm innan sommaren, är så avundsjuk på dom som har tjockt & långt hår, jag är avundsjuk även om det är löshår för det är ju lika fint de för oftast ser man ju inte vilka som har de & inte, men jag kan inte ha löshår, har provat de & det var inte min grej, tycker det var jätte obekvämt & blev riktigt slitet & äckligt efter ett tag & jag ville bara ta ut allting, vilket jag gjorde & då gick halva mitt hår av, bra där! Så nej inget löshår för min del igen tyvärr för det hade ju annars vart en lättare lösning, dock en väldigt dyr lösning..men plötsligt händer de & så kanske de börjar växa som bara den, man vet aldrig, så hejdå blekmedel för en lång tid framöver hoppas jag & så välkomnar jag mer än gärna långt & friskt hår in i mitt liv. 
 
Ibland kan det vara skönt att fokusera på sina små problem för att komma bort från dom stora ett tag, kram.
 
 
 
 
/ Allmänt /

Då var det lördag igen

Hej hej!
 
Idag har jag & mamma varit i Farsta & ätit lunch & shoppat lite, när vi kom hem satte vi på nyaste Beck "Sjukhusmorden" på tvn & sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer denna lördag men det har vart en bra dag i alla fall.
 
Jag & mamma åt lunch på tacobar, mums!
 
 
I måndags var jag hos min psykolog & han höjde dosen en tredje gång & har mått väldigt upp & ner, började gråta helt utan anledning ena dan & andra dan har jag fått värsta lyckoruset i kroppen & dom dagarna känns väldigt bra så jag antar att tabletterna måste göra nånting men samtidigt är dom dåliga dagarna värre än förut men förhoppningsvis blir det bättre med de när kroppen vant sig.
 
Nu ska jag kolla vidare på en serie som heter "Stalker" finns bara 1 säsong hitills vad jag vet & har snart sett klart alla avsnitt som finns ute, bra serie tycker jag, slänger in en trailer på den här under, kram <3