/

Pollen eller sjukis?

Hej hej! 

Jag har precis ätit lite lunch, tog en bit bröd & la det i ugnen med lite olivolja & flingsalt på & sen när det var klart så la jag över en röra gjort av fetaost, tomat, basilika, lök & vitlök, blev väldigt gott!

Idag mår jag faktiskt inte så bra, vet inte om det är pollen som spökar eller om jag håller på att bli sjuk, känner mig konstig i kroppen i alla fall så ska nog bara ta det lugnt, men städa lite ska jag nog ändå göra & rensa ut mina garderober för ska måla i dom någon dag här snart! Kram kram ♡

/ Allmänt /

Ta mig till havet

Hej hej! 
 
Det här blir ett inlägg där jag skriver av mig lite.
 
Jag trivs inte jätte bra här om jag ska vara ärlig, jag har aldrig vart någon typisk stadstjej, jag har alltid dragits till havet. Enda sen jag var liten har jag tjatat om att jag vill bo vid vattnet & just nu vill jag det mer än nånsin, ett vitt stenhus långt ner i landet, med en stig som leder direkt ner till havet & en kilometervis lång sandstrand. Jag har alltid tyckt om att vara för mig själv & jag gillar lugnet, jag blir stressad av för mycket människor, jag blir irriterad av att stå i långa köer eller folk som stannar mitt i vägen i en stor folkmassa så man inte kommer förbi & krockar in i varandra. Jag tycker Stockholm är jätte fint & jag hade mer än gärna hängt mer i stan om det inte vore för all stress, trängsel & otrevligheten som man ofta stöter på i alla fall jag, där säkerligen stressen kan vara orsaken till det hos många människor. Någon gång i framtiden hoppas jag att jag ska kunna flytta till ett mindre ställe, jag känner mig mer bekväm & mer hemma när jag går på stranden & bryggan i Rättvik än vad jag gör när jag går omkring här. Jag hoppas att jag kommer hitta det där perfekta stället där allt känns rätt, hittat rätt plats att fortsätta sitt liv på, en plats som får en att bli lugn & lycklig! Jag tror inte många vet att jag känner såhär men dom som vart uppmärksamma vet nog att jag inte riktigt trivs i storstan. Lite av min tankar som jag haft i huvudet ett bra tag nu. Kram! 
 
Ja tack!! 
(Bild från Google)
 
/

Man tager vad man haver

Hej!

Gjorde nyss lite lunch på sånt som fanns i kylen & det blev väldigt gott faktiskt. Stekte färskpotatis & vitlöksklyftor, skar upp lite avokado med lite parmaskinka, stekte haloumi & la på en klick lätt creme fraiche, mums!

Nu när man fått lite energi av maten så ska jag ta tag i att städa & rensa massa i mitt rum, behövs verkligen. Kram