/ Allmänt /

Helgen & lite annat

Hej hej!
 
Jag har inte direkt haft någonting att skriva för jag gjorde inget speciellt i helgen, den har inte vart så rolig för har inte mått bra & jag antar att det är på grund av medicinen, har haft huvudvärk, kallsvettats massa på nätterna, haft tungt & andas, mått illa, vart irriterad osv. så de planerna jag hade i lördags när det var alla hjärtans dag sprack tyvärr, men men jag har aldrig tyckt om den dagen speciellt mycket i alla fall så dagen var ungefär som alla andra år, alltså en helt vanlig dag plus lite bitterhet på de!
 
Lördagen var en riktigt dålig dag men söndagen var mycket bättre som tur va, jag var med Tess hela dagen, jag kom hem till henne & hjälpte henne städa lite, sen var vi lite hungriga så vi gick ner till fiket i centrum & så bjöd hon mig på lunch, blev en cesarsallad! Vi satt där väldigt länge & i slutet spårade det som vanligt & vi glömde typ bort att vi var där bland massa andra människor, så va satt & va allmänt knäppa som vi alltid är, men de va väldigt kul som vanligt! 
 
Efter vi suttit där i ca två timmar så gick vi hem till Tess & bara tog de lugnt & efter en stund kom hennes föräldrar hem & jag blev erbjuden att äta middag där, (blir bjuden på mat jämt av den familjen, får bjuda tillbaka med en stor buffé eller något!) Tess mamma ville att vi skulle följa med & handla lite så vi begav oss till Bea & köpte middagen som bestod av schnitzel, potatiskroketter, citron, ärtor & ansiovis, jätte gott var det & sen blev det även lite efterrätt också, frukt & yogurt som var blandat med lime & lite mer som jag inte riktigt kommer ihåg var det var, men gott var det i alla fall! Så en bra helgdag i alla fall, alltid något!
 
Lunchen jag blev bjuden på!
 
Idag har det inte hänt så mycket men jag varit hos sjukgymnasten i alla fall det gick bra, fick massage, yey! Nu ska jag kolla vidare på The vampire diaries som jag började kolla på förra veckan, jag har väntat med att kolla på den serien för har inte alls vart sugen att se de, men eftersom de ändå finns många säsonger & vet folk som älskar det så ville jag ge det en chans & första halvan av säsong 1 gillade jag inte speciellt mycket, fastnade inte alls, tyckte de bara var segt men sen började de bli bättre & nu har jag snart sett klart säsong två & nu är jag inne i det, men om inte karaktären Damon hade varit med i serien så hade jag nog inte fastnat lika mycket för så fort han inte är med på ett tag så börjar jag bli lite rastlös haha, är nog lite småkär i honom. Puss & kram 
 
#1 / / Tess:

Tack för i söndags, skönt med dagar man bara kan flamsa med dig! Wihooo :D <3

Svar: Tack själv du! :D Ja verkligen! <3
Jessica