/ Allmänt /

Tandspecialist

Hej!
 
Idag har jag varit hos en tandspecialist i stan för jag har frätskador på en del tänder, varför vet jag inte, det är tydligen vanligt om man har eller har haft anorexia eller bulimi & det har jag ju inte haft..men man kan också få det av magsyra & sura uppstötningar osv. vilket jag har haft problem med så det måste vara förklaringen för annars har jag ingen aning. Jag fick i alla fall göra en massa saker där, röntga, ta bilder med någon speciell kamera, gjutning av mitt bett osv, det här är nånting som måste fixas & när jag fick höra vad det ungefär kommer kosta på så fick man ju inte lite ångest men på något sätt så kommer det gå att lösa för jag har världens bästa föräldrar som hjälper mig med det så ska försöka koppla bort den ångesten & vara glad för att jag förhoppningsvis kommer få jätte fina tänder!
 
Efter jag var klar där så kom på pappa & hämtade mig så åkte vi & åt lunch & sen åkte vi till hans kontor där mamma också jobbar så åkte jag med henne hem sen.
 
Nu ska jag bara ta de lugnt för har jätte jobbig mensvärk blä.
 
Puss!
 
 
 
/ Allmänt /

Mot gymmet tro det eller ej

Hej hej!
 
Snart ska jag bege mig mot gymmet med Tess, första gången på typ 1 år, mår inte speciellt bra mår väldigt illa så vi får se de kanske går jätte dåligt, men jag får ta det lite lugnt!
 
Puss & Kram!
/ Allmänt /

Sushi & melodifestivalskväll

Hej!
 
Idag skulle jag egentligen åka till Emma i Södertälje & hälsa på & baka lite men jag har ingen ork, blir så trött av dom här tabletterna & är yr, ont i magen, illamående & irriterad på allt & alla så jag kommer bara vara hemma ikväll & kolla på melodifestivalen, tänkte köpa sushi till middag för de är de enda ja är sugen på just nu när jag mår illa.
 
Igår slängde jag ju i ett par slingor i mitt hår som jag råkade göra lite för mörkt, tyckte de blev helt okej i alla fall..så ska låta håret vila lite nu.
 
Ikväll blir det som sagt melodifestivalen & nu kan man lyssna på alla låtar som ska tävla i kvällens deltävling eller man kan lyssna på 2 min & 30 sek i alla fall så de ska jag göra nu så får jag se om det är någon låt som jag fastnar för! 
 
Puss & kram så länge<3
 
Inte så bra bilder men man ser lite hur håret blev i alla fall, man ser att de är slingor!