/ Allmänt /

Hängt med pappa idag

Hej!
 
Jag hade en jätte dum dröm inatt, drömde att mitt hår hade växt jätte mycket & jag var hur glad som helst & i drömmen så frågade folk hur jag hade kunnat få så långt & fint hår & jag svarade att jag knappt hade gjort någonting, så vaknar jag upp, kollar mig i spegeln & ser mitt korta slitna hår, deppigt.
 
Aja imorse vid halv 8 ringde pappa mig & frågade om jag ville följa med han till Muskö för han skulle göra ett jobb där & det var så fint väder så jag följde med & det var jätte mysigt där! Vi köpte glass & sen lite senare så åkte vi & åt lite lunch innan han skjutsade hem mig & då fick jag även ha Cedric en stund också, så himla charmig hund!
 
Jag mår fortfarande inge vidare vilket gör mig stressad för har pratat om att träffa folk & göra saker men just nu orkar jag bara inte, får se om jag kanske går över till Tess en stund imorn där några ska laga mat & föra för att sen gå ut, jag ska varken föra eller gå ut men kanske komma förbi & hänga en stund om jag orkar för vi bor ju så nära, vi får se.
 
Nu ska jag kolla på de två första avsnitten av "Geordie Shore" säsong 10, kram kram.