/ Allmänt /

Dålig start på helgen

Hej!
 
Jag har inte haft så stor lust att skriva för helgen har inte vart speciellt kul. Fredags eftermiddagen började med att jag satt & väntade på att mamma skulle komma hem från jobbet för vi skulle åka & handla men hon kom aldrig, pappa ringer mig & säger att mamma har fått åka ambulans in till sjukhuset för att hon har ramlat ihop, tappade större delen av synen, hon var själv på kontoret så hon fick krypa till soffan för att lägga sig ner & sen skulle hon ringa ambulansen men hon kunde inte koppla vad det var för nummer dit, men tillslut kom hon fram men då hade hon glömt vart hon hade ringt & sen försökte hon förklara vart hon var någonstans & det gick lika dåligt det & hennes personnummer kom hon inte ihåg alls men efter mycket kämpade med att få allting rätt så hittade ambulanspersonalen henne! Pappa stackarn fick panik för han var ute på jobb när han fick ett samtal från mamma när hon grät & sa att hon inte kan se & att hon trodde hon höll på att få en stroke & pappa kom på att det är låst in till kontoret & det är en jätte lång & brant trappa upp så mamma hade aldrig kunnat ta sig ner & öppna åt dom, som tur var så var en av pappas anställda lika slarvig som vanligt så han hade glömt att låsa efter sig när han gick & det tackar vi för! Det var ingen stroke eller hjärnblödning som läkarna misstänkte först utan det var ett blodtrycksfall, stress & en ångestattack som orsakade allt det här, men halva fredagen så gick jag runt & trodde att mamma hade fått en stroke & var ledsen & rädd så det var en jätte jobbig dag i fredags.
 
Igår så gjorde jag inte mycket alls förutom att hjälpa mamma med saker, hjälpa henne att handla osv. & sen på kvällen så träffade jag Tobbe men jag var nog inte så roligt sällskap för jag somnade & pratade i sömnen tydligen haha. 
 
Idag har det vart en lite bättre dag i alla fall, jag har nästan varit ute i solen hela dagen, har hängt en del med Tess idag, vi har legat på en filt på min gräsmatta & ätit jordgubbar med grädde, sen har jag även handlat lite, städat & för en stund sen så gjorde vi iordning grillspett som vi grillade till middag, jätte gott var det, smakade sommar!
 
Nu har jag bäddat ner mig i min nybäddade säng & väntar på att klockan ska bli nio för då börjar Johan Falk - Organizatsija Karayan på tv4 & även om jag har filmen & jag har sett den jätte många gånger så kan jag inte låta bli att se den på tvn ikväll för den är grym! Puss & kram <3