/ Allmänt /

Midsommar

Hej hej!
 
Gjorde inget speciellt idag för att jag trodde först att vi skulle åka till Norge & jobba lördagmorgon men det blir söndagmorgon istället, så har bara tagit det lugnt med pappa & Dennis, mamma är i Dalarna med Christer & Pontus, hade gärna velat vart där också men nu är det som det är! Vi åkte i alla fall först & handlade lite arbetskläder & sen shoppade vi även lite andra kläder på H&M, påvägen hem så köpte vi lite midsommarmat & annat gott till kvällen & mycket mer än så blev det inte men det var mysigt ändå, såg två filmer med pappa i alla fall, Johan falk - alla råns moder & SOS - en segelsällskapsresa!
 
Lite bilder från idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Johan Falk <3

Hej!
 
Nu när det inte är så bra väder & jag ändå bara ligger hemma & har ont i magen så tänkte jag köra igång ett filmmaraton & det blir faktiskt tro det eller ej Johan falk säsong 2, det är så sjukt bra, jag tröttnar inte, jag är sååå förväntansfull på säsong 3 som spelas in just nu, tyvärr kommer det ta ett tag innan den kommer ut men har inget tvivel om att det kommer bli grymma filmer, är taggad på att se Aliette Opheim & Björn Bengtsson som spelar nya karaktärer i de kommande filmerna, tycker båda är grymma skådespelare & sen kommer Alexandra Rapaport tillbaka som var med i Johan falk - Livvakterna 2001, är så roligt när dom tar tillbaka gamla karaktärer, ska bli riktigt kul att se när allt är klart, orkar inte vänta!! Massa massa kärlek till dessa filmer, dom som inte sett dom har verkligen missat något!!
 
Trailer på första filmen jag ska se nu!
 
En av mina Johan Falk boxar!
Blev sugen att provsmaka dom här sen Freja gjorde ett tappert försök att vinna en stor box med såna på Grönan men ingen vinst blev det tyvärr!
Valde mellan att se de på datorn eller tvn, blev tvn, känns lite mysigare!
 
 
 
/ Allmänt /

Regnig torsdag

God morgon!
 
Har precis städat lite i mitt rum & ser regnet som öser ner utanför balkongfönstret, tycker det är ganska mysigt.
 
Nu tänkte jag kolla lite på 3e säsongen av solsidan, var ett tag sen jag såg den, rolig & bra serie tycker jag!
  
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har fortfarande väldigt ont i magen så antar att jag kommer ta det ganska lugnt & umgås en del med min värmekudde, tur att jag vann en del choklad i lördags alla fall för det behövs just nu haha.