/ Allmänt /

Trevlig kväll igår

Godmorgon!
 
Härligt att vakna upp till sol & värme, man blir på sånt himla bra humör!
 
Igår hade jag det väldigt trevligt med Madde, Mickan & Freja, vi drack cider & vin, körde lite olika roliga spel, sjöng & hade det kul, Charlie kom förbi en stund också men sen åkte han hem när vi va påväg till stockholms barer i sommarnatten, det var verkligen en riktigt skön sommarnatt igår, bra kväll!
 
Några bilder från igår,
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Fredag & sol!

Hej!
 
Det är varmt & sol ute, helt underbart, äntligen!! Ligger på tomten i solstolen just nu, snart ska vi grilla lite till middag, sen ska jag bege mig till Freja tillsammans med Madde & Mickan (kanske fler?) så ska vi dricka & umgås lite innan vi går & sätter oss på någon bar, blir trevligt! 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Jobb i Trondheim

Hej!
 
Det var en vecka sen jag kom hem från Norge, tycker det gick väldigt bra, vi åkte bil i över 80 mil & ja är åksjuk men det gick mycket bättre än vad jag trodde, hade min kudde, nåt att äta på i & hade laddat ner 121 låtar på min mp3 som vi hade i bilen så jag hade de bra! 
 
När vi tillslut kom fram efter ett antal stop på vägen & en trafikolycka så checkade vi in på rummet, jag & Dennis delade på dubbelsängen som fanns medan pappa sov i bäddsoffan. Vi kom ca en timme innan Tord, Joakim, Mattias & Oscar kom som vi skulle jobba tillsammans med, när de väl dök upp blev de lite problem med incheckningen så det tog ett tag att fixa de, vid halv 9 kom vi iväg & åt på en restaurang som låg nära, ja tog lax, den va super god! 
 
Dagen efter vaknade vi tidigt, gick ner & åt frukost & körde iväg till ett annat hotell som låg rätt nära där vi skulle jobba, tog ett tag innan vi kom igång för vi väntade på att lastbilen skulle komma med alla kartongerna med lampor & lampskärmar, vi började ta upp golvlamporna ur karongerna & sen ställa in dom i hissen & ställde ut dom på varje våning, de tog låång lång tid & var mycke tyngre & jobbigare än vad de låter, har massor med blåmärken på kroppen efter de haha, vi delade i alla fall upp vilka som skulle göra vad så de skulle gå så smidigt som möjligt under de dagarna vi skulle jobba, blev långa dagar & jag var helt slut efter sista dagen men det var ändå helt okej roligt, speciellt att få prova att jobba i Norge, det vi gjorde var alltså att ta emot 3 olika sorters lampor som vi packade upp, ställde ut på rummen & installerade dom, var 1600 lampor tror jag totalt så tog sin lilla tid.
 
Vi hann inte göra så mycket annat än att jobba & gå ut & äta men gick i alla fall på en marknad som var nära hotellet det var mysigt, sen gick vi till en kyrka som hade tagit över 200 år att bygga! På tisdagen firade vi pappa lite också, vi gick till en restaurang vid hamnen, det var jätte myisgt & väldigt god mat, pappa fick även en födelsedags dessert & musik & folk som klappade händerna & hurrade för honom haha, det var kul! 
 
Resan hem till Stockholm sen var rätt seg, vi stannade till utanför sundsvall & handlade lite saker i en affär där, jag köpte bland annat en jätte söt rosa väska!
 
Vecka 33 blir det jobb i Norge igen, fast annat hotell & annan plats, hejdå Trondheim & hej Stavanger!
 
Hotellrummet vi bodde på, rummet där pappa sov
Super god fisk som jag åt andra dagen vi var där
De jobbigaste golvlamporna ever, tunga & jobbiga & man var tvungen att va så försiktig för att dom är så drya
Utsikt från ett av hotellrummen på hotellet vi jobbade på
Utsikt 2
Här ser man lite av marknaden
Va på väg till vårt hotell efter att ha handlat lite!
Här var vi påväg till hamnen för att äta & fira pappas 44års-dag 
Pappa på restaurangen vid hamnen
Två av lamporna vi ställt dit & installerat, var två säng lampor också i varje rum
Haha var så kul att gå runt i affären & kolla vad allting heter, älskar de norska språket!
Här ser man LITE av kyrkan jag skrev om, den är enorm, ser ut som ett stort slott som finns i filmer eller sagor
Hotellet vi jobbade på!