/ Allmänt /

Solig söndag

Hej!
 
I fredags vart de först taco-middag med Mickan & Charlie & kollade på Studenfesten medans, jätte rolig film, såg den på bio förut! 
 
Lite senare fick ja fruktansvärt ont i magen så ja va tvungen att gå hem ett tag & ta lite tabletter & vila en stund, men ja kom tillbaka ganska snabbt för ja ville verkligen inte bara vara hemma så fick en idé om att ja skulle supa bort smärtan & de funkade & full som en kastrull blev jag, vi fick även besök av Jessica också så vi satt & förade & sen drog vi in till gamla stan & ja köpte ganska mycket dricka för pengar ja borde ha sparat..men men så kan de bli ibland, jag hade kul i alla fall, på vägen hem blev jag & Mickan nerputtade av Charlie in i busken ett antal gånger minns inte varför haha men hade i alla fall blåmärken & rivsår över hela benen när jag vaknade & även en riktigt jävlig baksmälla som jag helst vill glömma så jag gjorde inte mycke alls igår förutom att ja gick till centrum & köpte sushi som lite bakismat.
 
 
Idag vet jag inte vad ja ska göra, mår väldigt illa & magen gör ont, har förresten fått en tid för gastroskopi 11 oktober väldigt läskigt men de kommer nog gå bra! Men i alla fall så blir det nog en lugn söndag ute i solen kan jag tänka mig, ska göra lite lunch nu & se om de hjälper mot illamåendet.
 
 
Pusshej
/ Allmänt /

Ta mig till kärlek

Halloooj
 
Ligger & tar det lugnt & lyssnar på Håkan, har lyssnat väldigt mycket på hans nyaste album & ja älskar låtarna, han är verkligen ett geni med hans texter, vissa kanske inte förstår dom eller inte ser ljupet i dom men det gör jag & dom berör mig jätte mycket, underbart! 
 
Kunde inte lägga ut låtar här förstår inte varför, får kolla på de..
 
Skrev först en lista på mina favoritlåtar av honom men den blev väldigt lång & ja kunde inte riktigt sluta haha så skriver mina favoriter från de nya albumet bara istället!
 
Album: Det kommer aldrig va över för mig 2013
Favoriter:
 
Valborg
Det kommer aldrig va över för mig
När lyktorna tänds
Du kan gå din egen väg
Pistol
 
 
Sen filmen som är baserad på hans låtar "Känn ingen sorg" är hur bra som helst, har sett den två gånger på bio & vill se den igen, ska köpa den direkt när den kommer ut på dvd, en av mina favoritfilmer helt klart! 
 
Bild tagen från google
 
 
Fick sms från Mickan nyss förresten & de blir tacos ikväll, myyys!
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Hurra de är fredaa!

Hejhej
 
Det är fredag & fint väder ute & ja är på rätt bra humör faktiskt! 
 
Imorse började jag med att ta ett bad i jacuzzin med en inpackning i håret, väldigt skönt fast de blev lite varmt när solen låg på eftersom det är 39 garder i vattnet! Lite senare duschade ja, åt maten från igår & sen la ja mig på studsmattan, lyssnade på musik & kollade på molnen i solen haha, någon timme senare åkte jag iväg med mamma till willys & handlade lite & nu sitter jag här framför datorn!
 
Ikväll ska jag som sagt träffa Mickan, vet inte när vi ska ses men blir senare ikväll, vi har tänkt äta nån middag tillsammans så vi får se vad det blir om vi köper med något färdigt eller lagar själva, sen blir de lite dricka också så får vi se vart den tar oss om vi stannar hemma eller kanske drar ut, vilket som så kommer det bli roligt!
 
Bild på jacuzzin & massa sool
 
Bild från stundsmattan när jag låg & kollade på molnen..