/ Allmänt /

Helgen

Hejhej tänkte skriva lite om helgen (: i fredags så va ja hos sjukgymnasten som varje freda sen gick ja hem & tog hand om sötnosen zissi som vi ska ha kvar ett tag nu eftersom stackars mormor har brutit benet!): på kvällen fick jag & Tess för oss att slinga håret på varandra så vi gick till bea & köpte färg men ja köpte fel så jag fick avstå de men lika bra de för de tog asa lång tid att slinga håret på Tess (va iofs första gången ja gjorde de men ändå) höll på att få ett utbrott men de gick bra tillslut de blev jätte fint på henne!(:

På lördan så åkte jag & mamma & köpte ny färg (mörkblond) så slingade hon mitt hår men ja va lite feg så vågade inte ha i färgen så länge så blev inte så stor skillnad men lite iaf (: sen när pappa kom hem så gjorde vi tomatsoppa igen (mums!) efter de mötte ja Sandra i centrum så handlade vi massa gott till mello finalen! Vi gick hem till mig sen & lyssnade lite på bidragen på datan innan klockan slog 8, vi försökte få båda pappa & Dennis att kolla med oss men de lyckades inte! Men mamma, jag & Sandra satt iaf fastklistrade framför tvn (: Sverige röstade iaf bra för en gångs skull, grattis Loreen!!(: Efter mellon så fick jag & Sandra för oss att bada så vi tog med oss godisskålen & dricka ut till jacuzzin & satte på musik & satt & pratade länge om allt möjligt sen tog hon en taxi hem & ja somnade Haha (: 

I söndags åkte ja & Erika till Ikea & åt goda köttbullar haha, Erika va riktigt bakis & irriterad på alla skrikande barn där..ja me för de va hur mycke skrikande barn som helst överallt! Sen försökte vi hitta nån sjö att åka till för att de va så fint vänder, tillslut kom vi fram till långsjön men de va så lerigt så vi bagav oss där ifrån rätt snabbt! På kvällen sen åkte vi & handlade tacos & lagade de hos henne & kollade på Skärgårdsdoktorn, myys!

Igår var ja hos sjukgymnasten igen (sista gången på freda) sen hem laga lunch innan Tess kom över så satt vi i solen & spelade kort & gick på promenad med zissi (: sen kom Erika & hämtade mig så åkte vi till Farsta en sväng, lyssnade på sommar musik & tittade på den fina solnedgången, de finns inget finare än kärleken (8) haha! Du är min sommar mariiiie! Aja nu ska ja äta nåt & kolla på vakna med the Voice puss

/ Allmänt /

Rubrik?

Hejhej i förrgår gjorde jag & pappa egen tomatsoppa & den blev så sjukt god!(: man ska nog göra egna soppar ist för att köpa dom färdiga för man vill nog inte ens veta vad dom innehåller! Igår va jag vart hos sjukgymnasten sen solat & handlat med mamma & lite senare så va ja ute & gick med Fredrik & efter de såg ja big brother reprisen & sen skulle ja se gårdagens avsnitt men ja råkade somna så får se de idag ist (: godmorgon!