/ Allmänt /

God morgon

Ute & går en morgon promenad med Mogge (: är inte så kallt, i alla fall inte om man har en stor & mysig täckjacka! (:

/ Allmänt /

Ons, Tors & idag är det Fredag!

Hejhej

I onsdags va jag hos min sjukgymnast & provtränade lite på gymmet där, ska träna på riktigt på måndag, kommer nog bli bra, har en mycke bättre sjukgymnast nu än förut i alla fall, sen på kvällen så var jag med Tääss vi badade i jacuzzin i över 2 timmar, pratade en massa om allt, drack champagne med jordgubbar sen kom pappa & gav oss lite snacks & läsk :) sen gick vi upp & satt vid datan & tvn ett tag innan hon gick hem :)

Igår va jag med mamma & handla & sen smsade Tess mig & sa att hon hade tråkigt så hon kom förbi & va här tills Fredrik kom & hämtade oss så åkte vi & köpte Thaimat, mums! Så åkte vi hem till Fredrik & åt innan Freja kom & då började vi kolla på Andra Avenyn & avslutade kvällen med att kolla klart på matchen mellan Aik & Djurgården, slutade dock inte så bra!

Idag vet jag inte alls vad som händer, vi får se! :)

Mysonsdag :)

En frisyr jag hade i veckan, mycket intressant, upp med anteckningsblocken nu! :)
/ Allmänt /

JAGSUGERPÅRUBRIKER

Tjuuuululuuuliiiluuuuu! :D :D

Skoja..

De va ju kul, not

Nä men hejhej

Nu har jag vart med Erikiiis en stund, vi åkte till Skärholmen & Erika shoppade för mycket som vanligt fast ja försökte stoppa henne (Jag KOMMER anmäla dig till lyxfällan om inte du håller i dina pengar bättre!! :O ;))

Sen pantade vi lite flaskor (duktigt) & så åkte vi hem till mig & gick ut med Erikas vovve som ja förövrigt ska va hundvakt åt på lördaa :) & sen gick vi in & pratade, lyssande på musik, satt vid datan osv.

Nu gör jag inte alls mycke.. funderade på om de fanns nåt roligt program att kolla på men ja vet inte..Jersey Shore går iofs på MTV nu så kollar nog på de en stund då..:)

PUSS


Jersey Shore <3 haha