/ Allmänt /

Kväller

Gokväll!

Va & handlade lite halloweengodis med pappa till alla småbarn som går bus eller godis haha, mötte upp Erika i högis sen åkte vi hem till mig en stund innan hon skulle iväg på dansen idag igen haha..

Nu ligger jag & kollar på Ensam mamma söker hihi, sen ska ja nog försöka sova!


Godnatt, trött tjej..

/ Allmänt /

Baby booth

Haha rolig app på telefonen, fina dom blev haha ;D

BabyFreja


BabyErika, (hahah)

BabyFredrik

BabyTessHaha, säg till om ja ska ta boooort <3
/ Allmänt /

Det var ett tag sen

Hejhej!

Jag tar ofta pauser från min blogg tyvärr, lat..

Har min "roliga vecka" så ligger med magont & tittar på Idol som jag missade i Fredags!

Tänkte skriva lite om helgen,

Fredag: Begav mig till Erika, när jag kom dit så hade Tobias och Erika bakat Lussebullar haha! Sen kom Andreas & Danne så kollade vi på en skräckfilm först som va rätt konstig fattade den inte riktigt..sen kom Robin också, sen bytte vi från skräckfilm till Irene Huss nyaste film (mycke bäättre) haha, hade dock sett den 2 ggr innan men de gjorde inget, efter den filmen så satt vi och pratade om klädsel till Mickans fest haha.. sen följde Tobias och Erika med mig hem för att de va så mörkt & sent hihi

Lördag: I lördags var det en rätt stressig dag, åkte med pappa och handlade, städade lite hemma, bytte om sen skjutsade pappa mig & Erika till Sandra som hade födelsedagsmiddag & lite förfest, de va jätte mysigt med jätte goda saker och drinkar, mums! sen skulle de andra vidare för att gå ut och festa på krogen, ja och Erika blev hämtade av Andreas, Robin & Danne & sen försökte vi hitta till Mickan vilket vi gjorde efter ett tag, fast min mobil var död & ingen hade nåt nummer till Mickan så vi kom inte in i porten så vi fick stå där ute ett tag men sen kom en snäll kille & öppnade åt oss :) Jag & Erika va sjörövare :D haha, de var halloweenfest :) Hade det jätte kul & trevligt hos Mickan & typ alla var utklädda! :)

Söndag: Tog det bara lugnt igår..åkte med Erika & köpte Thaimat innan hon skulle iväg & Dansa med sina nya vänner, hahah ;)

Det var min helg de..en bra helg! :)

Erika som Pirat haha

Lussebullar i Oktober haha..