/ Allmänt /

Lite allt möjligt

Hejhej
Igår va jag och mamma åh hälsade på hos farmor en stund, sen åkte vi alla tre till Nyköping åh kollade i affärer och åt jäätte god lunch! Helt plötsligt börjar de ösregna och de slutade aldrig så vi skulle försöka ta oss till bilarna som stod en bra bit bort, när vi kom fram va vi hur blöta som helst!! Vi åkte sen direkt och hämtade Dennis från körskolan och han klarade uppkörningen för moppe, grattis! Fast han har fortfarande teorin kvar här i stockholm men den kommer han också klara lika bra som uppkörningen tror jag!
När jag kom hem bytte ja om till torra kläder sen åt vi lite middag innan jag gick och mötte Tess för att sedan bege oss till Erika där vi skulle prata och planera lite inför Rättvik, de gick helt okej men finns säkert fler saker vi måste prata om men ska maila Ingela som vi ska hyra lägenheten av åh fråga lite saker som vi funderar över!
Idag ska ja, Tess och Mickan åka till Huddinge åh hälsa på Madde på pressbyrån där hon jobbar, så hon får lite sällskap idag haha :)
Vi har också bestämt att vi ska ut på lördag igen ;D de blir nog jätte kul som vanligt!
Nu har jag precis ätit halloumisallad och stekt ägg (gillar inte ägg egenligen, men de är nyttigt haha, kanske inte stekt ägg dåra men kokt klarar ja nästan inte av åh äta över huvud taget så man får göra de bästa av situationen haha)
Usch va tråkigt väder de är förresten..regnar typ hela tiden...! Många som dödar spindlar tydligen, sluta med de :(

Duktig lillebror :) snart har du de där kortet ;) ja har också moppekörkort faktiskt men ehm de användes typ aldrig men kan ju va bra åh ha iaf haha
/ Allmänt /

Lite utgångsbilder

Hade några bilder på mobilen som ja har tagit innan och vid utgång, brukar inte ta bilder när vi går ut men hade några stycken, mest på dricka dock haha, åh eftersom de är jag som har tagit dom så är ja inte med på bild, logiskt va!
Om det är nån som vill att jag ska ta bort nån bild så säg till!

Här va vi på Thaiboat åh Sandra beställde en drink som va huuur god som helst! Vi firade Tess 20årsdag!
Hemma hos Freja innan Ja, Jennifer, Fredrik, Mickan och Freja gick ut!
Utgång med Sandra och Jennifer
Utgång med Jennifer och Frejaa!
Det här va för typ bara två helger sen på Hellströms med Jennifer, Madde, Mickan, Emma och Freja vi hade hur kul som helst! :)
HIttade en till bild från i Fredags när ja, Tess, Mickan och Madde var ute! Madde och Tess på den ganska suddiga bilden haha
/ Allmänt /

Midsommar..

På fredag är det midsommar åh har ingen aning om vad jag ska göra, vi åker ju alltid till Rättvik men inte den här gången, de känns inte lika kul med midsommar på grund av allt dumt och dåligt som har hänt!
Men men nåt ska man väl hitta på i alla fall, åh läste att det ska bli bäst väder i Stockholm så får hoppas det är så eftersom ja antagligen blir kvar här hemma i år ..

När man var liten gick man alltid med familjen till nån park nånstans åh dansade runt midsommarstången och sjöng små grodorna åh gjorde raketen haha.. åh gick till alla lottstånd åh spelade bort alla pengarna man fick av mamma och pappa åh så vann man nåt litet litet gossedjur som var ful och dålig kvalitet på haha men de tyckte man var kul i alla fall, nu när man är äldre hittar alla på nåt med alkohol istället för saft, bullar och dans kring stången, nu blir de dans på krogen eller hemmafesten istället, men om ja hittar nån midsommarstång så ska ja dansa :D kanske.. fast då kanske jag behöver alkohol för att våga hoppa in där bland barnen åh dansa så aah alkohol verkar behövas på midsommar för mig i alla fall.. haha nejdå..åh midsommardopp ska man ju också hinna med åh då kanske man behöver alkohol för att klara att doppa sig i det kalla vattnet också.. haha näää dumma alkohol som måste va me överallt! nu ska ja va nykter på midsommar bara för de :) haha
Åh om de regnar på midsommar blir jag sur fast förvånad blir jag inte!
(bild från google)

Haha ja sådär blir nog många i midsommar utan att leka den där leken (norsk fylla kallas de va?)