/ Allmänt /

Life goes on

Hej!
Igår var inte den bästa dagen, men idag äre en ny dag som tur är! :)
Håller på att ladda ner massa roliga appar till mobilen haha! Tar ett tag att lära sig allt men de går nog bra!
Har precis kollat på Sherdil också som gick på tv nyss, såg ofta på den när ja var yngre haha även fast ja inte va/är nåt stort fan av hästar!
Aja ska göra nån mat!

Trailern
Bra låt från filmen!


Pusss
/ Allmänt /

Hade tråkigt

Hade tråkigt så gjorde en video med bilder jag hade på datan haha ;) (säg till om nån vill att jag ska ta bort den)
/ Allmänt /

Tyskland

Nu är jag hemma från Tyskland! Eller har vart hemma några timmar med i alla fall..har vart i både Tyskland, Danmark och Sverige idag haha
Jag orkar inte skriva så mycket om de haha men vi bilade ner dit i alla fall till ett ställe som heter Burg som är hur mysigt som helst! Vi åkte tillsammans med Morgan och Lotta!
Alla dagar som vi har vart där har det varit jätte bra väder, varmt och sol!
Det har blivit ganska mycket alkoholshopping, vi fick knappt plats med vår packning när vi skulle hem hahah, men det fanns hur många affärer som helst med massor av alkohol, helt sjukt.. åh billigt! Sen blev det rätt mycket restaurang mat förutom sista dan då vi köpte med oss mat från affären åh lagade på hotellrummen åh det blev as gott! Vi var en del på stranden också eftersom den va precis utanför hotellet! Vi var även i kyrkan där och tände varsitt ljus för morfar <3 Vi var också vid hamnen och kollade i affärer & hade det bara bra! Jag köpte vodka på Lidl för 50kr haha :D tänk om vi skulle ha sprit i mataffärerna här haha..aja det var iaf jätte sköna och bra dagar!