/ Allmänt /

MITT HÅR KOMMER GÅ AV..

Haha nerå de får man hoppas de inte gör, ska va duktig åh använda massa inpackningar! Ska snart gå och skölja ur men de får inte bli orange eller gult bara!!!! Vi får se... spännande :D haha..eller nä inte så..ska iaf träffa Jenniferpennifer senare ikväll får se vad vi hittar på.


Nu ska ja skölja ur och hoppas att mitt hår inte blir misslyckat! Har ju färgat håret mörkt två gånger men har blivit blond igen hela tiden..tycker mörkt hår är fint men jag trivs inte i de! Sandra passar i de för hon har så fina blåa ögon och då syns dom ännu mer, avundsjuk! men hon passar i båda så det är lyx!


 Använde mig av den här! Slingblond, fast gör inga slingor, rätt billig hårfärg och det är ju bra, eller inte haha.. fast har använt den förut så är nog lugnt!
/ Allmänt /

Blekning på G

Hejhej

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men har mått lite halvdåligt, de ja gjorde i tisdags på sjukhuset gick bra men va väldigt trött när ja kom hem. Tack fina ni som vart stöttande och förstående.

I helgen har jag träffat Tobbe vi kollade klart på bästaste Tusenbröder och så har ja vart i Stuvsta hos Fredrik åh kollat på solsidan me Fredrik, Tess, Erika, Cenny och Freja!

Idag ska ja väl inte göra så jätte mycke tror ja.. eller jo ska bleka håret igen hehe, mamma får hjälpa mig! Ska nog ta och fixa det nu!

Skriver sen, har hittat grejen ja behövde för att få in bilderna på datan från mobilen, så förhoppningsvis så blir det lite bilder till inläggen framöver!

Pusshej
/ Allmänt /

Mmm våfflooor

Hej!

Nu har ja kommit hem där ifrån iaf, och de gick bra, ny tid på tisdag.

Ikväll blir det roligare iaf då ska jag hem till Freja med Tess och Emma, det blir mys!

Jag och mamma gjorde våfflor nyss, jäätte gott! :)

Nu ska ja ta det lugnt ett tag och lägga mig och kolla på Wallander..


Pusss