/ Allmänt /

Blev krogen iaf

Heeeeej


Är hemma från tha krog nu, vi va på Entourage men asså njaa..musiken söög :/ allt blir så mycke roligare med bra och rolig musik, vrf ska dom spela låtar ingen har hört förut liksom.. aja de va synd iaf.. vi såg Bobby från mammas pojkar åh sen va Anna Bergendahl där åh dansade loss också..

På vägen hem så skulle ja skicka smsbiljett men den kom aldrig så jag skickade en till men den kom inte heller så då gick ja fram till killen som satt vid spärrarna åh sa, ja har skickat två smsbiljetter men dom har inte kommit fram han bah dom kanske fortfarande går (åh så "gick" han med sina fingrar) ja bah eh okej men asså dom kommer inte fram, åh då öppnade han luckan åh sa och gjorde samma sak igen haha..åh så kunde han inte sluta skratta han tyckte sitt skämt va jätte kul ja va mest irriterad eftersom ja hade betalat en för mycke..fick gå förbi sen iaf..åh på tunnelbanan vare nån som hade spytt...haha en efter en sprang fram till dom toma sätena men vände direkt, alla reagerade likdant varje gång åh vi va rätt trötta så de tyckte vi va as kul haha.. sen när vi är framme i Bandhagen..tror ni inte att dom där jäkla smsbiljetterna kommer fram då..gaah ja säger som Usher OMG va irriterande..haha

Pratade me Anton i telefon på vägen hem också, åh vi kom fram till att han iaf tycker om sthlmare, även fast dom flesta i Dalarna verkar ogilla oss här buhu :( haha stoockholm i mitt hjääärta, fast saknar Rättvik, hoppas vi kanske åker upp nästa vecka några dagar :)

Aja ska se på tv en stund sen soova :)


<3
/ Allmänt /

Löördaaag

Heej :)

Igår kväll va jag hemma hos Mickan me Tess, Fredrik, Cissi och Jennifer, vi kollade på skräckfilm, Mirros 2 den va inte ett dugg läskig, de är så tråkigt att ja aldrig kan bli rädd.. :( aja.. HAHA skoja är nog världens mest lättskrämda människa, kollade knappt på filmen :)

Aja idag är LöRdAAAAg, mår faktiskt inge vidare :( mamma och pappa är iväg och spelar bowling sen ska dom äta efter, mys! vilket betyder att jag och min kära bror får laga middag själva här hemma, eller Dennis lär inte laga nån mat för han är i sitt rum just nu med två kompisar så lär bli ja som får sköta den biten!

Ikväll är det tänkt att vi ska gå ut åh fira Sandra lite.. men mår inte så bra så får se hur de blir.. men dom som ska ut är iaf, jag(förhoppningsvis), Jennifer, Sara, Lois, Linn, Deniska, Sara, Stephanie, Fredrik, Sandra och Emmelie, tror ja fick me alla nu haha :)

Skriver sen byyye!
/ Allmänt /

Dålig på att uppdatera

Hej de var ett tag sen!

Kan börja med att berätta om förra helgen då vi var i Rättvik.

Cenny kom åh hämtade mig vid 1 tiden sen åkte vi vidare till nästa stop och hämtade Jennifer och sen bar de iväg till Hagsätra där vi hämtade upp Mickan, ja kan erkänna att ja va lite nervös inför Cennys körning haha, men de gick faktiskt jätte bra! De var inga problem alls upp för oss, men de andra gänget hade rätt mycke problem med däcken, så först kändes de som att dom inte skulle komma upp alls..

Kommer inte riktigt ihåg när vi kom fram, men kanske vid 5 halv 6 kanske? åh då var det snöö, vi parkerade bilen och tog in alla saker i huset och skyndade oss iväg till systemet för de stängde 6 så Cenny gick in där medan vi andra gick in på hemköp och köpte massa tacogrejer :)

När vi kom tillbaka till huset så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, men vi spelade lite kort åh sådär, sen gick jag åh Mickan ut i snön åh gick förbi min mormor åh morfar, tog en macka där åh pratade lite med dom, sen gick vi tillbaka igen åh då hade idol börjat, dom andra var på väg som tur va!

Vid 10 tror ja typ så kom dom andra fram, då stod vi åh lagade maten, så vi åt en goood middag sen fixade vi med sängarna, ja sov i bäddsoffan med Jennifer :)

På kvällen blev de lite dricka och lekar de var kul :)

På lördagen vaknade jag först av alla, sen gick vi ner till centrumet eller "samhället" haha åh handlade frukost :)

Det såg rätt förjävligt ut i stugan men vi städade bort de mesta, sen gick vi ner igen åh kollade i dom affärerna som fanns där åh gick längst ut på långbryggan, de va jätte fint väder :) sen pratade vi om vad vi skulle göra på kvällen, några ville bowla åh några ville till nattklubben, vi handlade lite lunch, ja, Fredrik. T och Tess delade på rostbiff och potatissallad, as gott! 

Fredrik och Cenny ville köra lite med bilen så ja åh Tess följde me, vi åkte upp till vidablick en vända, jätte fin utsikt där ifrån :) Sen åkte vi förbi bowligen åh skulle kolla tider och priser, dom hade nånting som hette nattklubbsbowling, åh de va att om man betalde inträde till nattklubben så fick man bowla gratis, så de slog vi till på, så vi bokade tid klockan 10.

När vi kom tillbaka tog vi det lugnt, ja spelade kort med Fredrik och Cenny åh vann ganska många ggr över dom iaf haha :D Sen begav vi oss till en pizzeria åh åt middag där, bert gick på tvn haha! Aja sen gick vi tillbaka till stugan åh hade lite förfest, åh då kom Anders åh hans två kompisar ner till oss en stund, sen vare bara att gå mot bowlingen, sen blev de nattklubben, de va jätte kul förutom nåra otroigt dryga tjejer som va där, men vi fick dom åh gå så.. ;) fast trodde nästan Fredrik skulle slå till en av killarna som va med dom ett tag haha..nej men de va en kul dag :D

På söndagen mådde ingen speciellt bra tror ja, men vi gick ändå iväg åh köpte frukost/mat åh städade undan i huset åh vid 4 så började vi åka iväg hemåt, trodde vi.. vi kom till macken haha..för att Cennys kylarslang hade gått sönder, ett tag trodde ja inte att vi skulle komma hem haha, men dom tejpade så de löste sig iaf, i Falun stannade vi åh åt på donken, sen nåra timmar senare så va jag hemma, huuur trött som helst. Sandra fyllde även 19år så ringde och grattade henne!

Idag är det Fredag igen woho, vet inte riktigt vad som händer idag, får se :)


Nöjd nu Sandraaa? :)

Puss